3 Tatlı Cadı Mobilya Sponsoru Palmiye Koçak

ekranların sevilen dizisi 3 Tatlı Cadı dizisinin mobilya sponsorluğunu yapmıştır. Diziye; sandalye, masa, berjer, dresuar, zigon sehpa, orta sehpa, dilsiz uşak, hilton sandalye ve metalsandalye gibi dekorasyon mamulleri verildi. Dizide ihtiyaç duyulacak olan mobilya vesaire dekorasyonların sponsoru olduk.

Palmiye Koçak, yıllardır dekorasyon ve mobilya alanında yaptığı işler ile adını duyurmuş profesyonel bir firmadır. Pek çok işletme ile çalışmış, dizilere, zincir marketlere, kafelere, restoranlara ve daha pek çok yere mobilya ve benzeri dekorasyon ürünü imal etmiş olan Palmiye Koçak, sektörün en iyisi haline gelmeyi başarmıştır. Bu başarının arkasında yatan en büyük etken ise Palmiye Koçak’ın müşteri memnuniyetine ve taleplerine verdiği önemdir. Bizim için, yaptığımız işin müşteriyi ne kadar memnun ettiği kıstastır. Bu sebeple gerek satın alım sırasında gerek satın alım sonrasında müşterilerimizle aramızdaki iletişimin en üst düzeyde olması, müşterilerimizin aldıkları hizmetten memnun olmaları çok önemlidir.

Eğer yaptığımız diğer işleri görmek istiyorsanız internet sitemizdeki farklı referanslara göz atabilirsiniz. Palmiye Koçak olarak çok geniş yelpazede işletmelerle çalıştığımız için sektörel ihtiyaçları en iyi şekilde anlıyor ve bu ihtiyaçlara en uygun şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Kendi ürünlerimizi üretiyor ve bu ürünleri sadece Türkiye’nin dört bir yanına değil, dünyanın dört bir yanına, farklı ülkelere ihraç ediyoruz. Yani, yurt dışında bir kafeye ya da restorana girdiğinizde etrafınızdaki mobilyaların Palmiye Koçak tarafından üretilmiş olması olasıdır. Bunun yanında, sadece ziyaret ettiğiniz mekanlar değil, bu yazımızda bahsettiğimiz üzere, izlediğiniz dizi ve filmlerde de bizim ürünlerimize rastlayabilirsiniz. Palmiye Koçak olarak elimizden gelen en iyi şekilde insan hayatını estetik ve şıklık ile donatmaya çalışıyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için mobilya arayışındaysanız doğru yerdesiniz.

Zira, yılların bize verdiği tecrübe ile size en iyi hizmeti sunmaya hazırız. Ürünlerimiz ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız bir telefon uzağınızdayız. Bunun yanında üretimini ve satışını yaptığımız ürünleri yine internet sitemiz üzerinden görebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacağımızdan eminiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

3 Tatlı Cadı Mobilya Sponsoru