Palmiye Koçak


olarak 1Patroon Maltepe Cafe için mobilya imalatı yaptık. Kafenin genel atmosferi ve teması ile uyumlu olacak şekilde imal ettiğimiz mobilyaları şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Duvar kaplama ahşaplar

·         kapitoneli deri döşemeli retro ayaklı modern kafe sandalyeler

·         Özel imalat servantlar

·         Siyah kapılar

·         Mermer tablalı kafe masalar

·         Metal sandalyeler

Kafe ve restoran dekorasyonu

belki de işletmenin başarısını etkileyen en önemli etmenlerdendir. Yiyecek-içecek satan işletmelerde sunulan ürünlerin kalitesi ve lezzeti kadar mekânın genel atmosferi de müşteriler için önem arz etmektedir. Eğer mekânın teması ile dekorasyonu uyuşmazsa müşterilerin gözüne hitap etmeyen bir işletme ortaya konmuş olur. Sadece dekorasyonun bile müşteri çekebileceğini unutmamalısınız. Örneğin çoğu kafe daha sıcak tasarımlar tercih ederken restoranlar genelde daha resmi bir şekilde dekore edilir. Bunun sebebi genel olarak kafe ve restorana giden kitle arasındaki farktan da doğmaktadır. İşte bu noktada dekorasyonun ne kadar önemli olduğunu anlayabiliriz; yanlış yapılmış bir dekorasyon işletmenize gelen kitlenin kafasının karışmasına hatta direkt olarak hitap ettiğiniz kitleye ulaşamamanıza bile sebep olabilir.

Yukarıda anlattığımız gibi bir işletmedeki dekorasyonların işletmenin atmosferine uyumu büyük önem arz etmektedir. Ancak, bütün bunların yanında ürünlerin dayanıklılığı ve işlevselliği de önemli faktörlerdir. Zira, bir işletme satın aldığı mobilyaları uzun yıllar boyunca kullanmak isteyecektir. İşte bu yüzden mobilya alımı yaparken dikkatli olmalı ve uygun fiyata dayanıklı ürünler tercih edilmelidir. Biz de 1Patroon Maltepe Cafe’nin dekorasyonunu yaparken mekânın atmosferinden imal edilecek ürünlerin kalitesine tüm faktörleri göz önünde bulundurduk. İşletme ile çalıştığımız süreç boyunca müşteri memnuniyetine büyük önem verdik ve müşterimizin taleplerini en iyi şekilde karşılamayı amaçladık.

Maltepe cafe dekorasyon ürünlerimizi sizin isteğini doğrultusunda da oluşturabiliyoruz.

Eğer yaptığımız diğer projeleri görmek istiyorsanız internet sitemizde yer alan diğer referanslara göz atabilirsiniz. Eğer satışını ve imalatını yaptığımız ürünlere göz atmak istiyorsanız yine internet sitemizden bu ürünlere erişebilirsiniz. Daha fazla detay ya da iş birliği yapmak için ise bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile size en iyi şekilde hizmet sunacağımızdan eminiz.

Maltepe Cafe dekorasyon modelleri için ilk önce bize danışın.