En iyi mekan tasarımları için iletişime geçebileceğiniz

Palmiye Koçak

olarak müşterilerimizin ne istediklerini tam anlamıyla anlıyor ve işletmelerinin dekorasyonunu tam da onların arzu ettikleri şekilde tamamlıyoruz. 01 Mert Kebap referansımız ile Kebap salonu dekorasyonu konusunda da iddialı olduğumuzu kanıtlıyoruz.

Firmamız, 01 Mert Kebap Salonu adlı kebap salonunun dekorasyonunu yapmıştır. Fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere firmamız tarafından tedarik edilen dış mekân rattan sandalyeler, restoran sandalyeleri, ahşap tablalı masalar, poliüretan sandalyeler, servantlar ve aksesuarlar mekânın sıcak bir atmosfere sahip olmasını sağlamış bunun yanında profesyonellikten de ödün vermemiştir.

Her ne kadar çoğu mekân dekorasyonunu yaptıracağı zaman sandalye fiyatları, servant fiyatları, masa fiyatları gibi konulara takılsa da biz kebap salonları gibi mekanların dekorasyonunu yaparken en önemli şeyin fiyat değil kalite ve mekânın atmosferine uyum olduğunu düşünüyoruz. Özellikle bu konu bir restoran ya da kafe söz konusu olduğunda öne çıkıyor. Zira, bir restoranın dikkat etmesi gereken en önemli şey sadece yemeklerinin kalitesi değildir; mekânın, müşteriye sunduğu rahatlık ve dekorasyonunun göze hitap eden bir estetiğe sahip olması da restoran sahibinin hem müşterilerin dikkatini çekmek hem de onlara sıcak bir ortam sunmak için dikkat etmesi gereken şeylerdendir. Bunun örneğini aşağıdaki fotoğraflardan da görebilirsiniz: Restoranın canlı ve sıcak bir atmosfere sahip olması için pek çok faktör göz önünde bulunduruldu. Tedarik ettiğimiz restoran aksesuarları ile mekânda renk uyumu yakalanıp müşterilerin rahatlığı ve mekânın estetiğini aynı anda sağlanarak müşterilerin kendilerini rahat hissedecekleri bir mekân tasarımı ortaya kondu.

İşletmenizin dekorasyonunu yaptırmak için firma arayışındaysanız, her şeyden önce kaliteye ve tecrübeye önem vermeniz gerektiğini tekrar belirtiyoruz. Yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile Palmiye Koçak olarak size en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Eğer siz de restoran dekorasyonu, steak house dekorasyonu, kebap ve pide salonu dekorasyonu gibi konularda tecrübeli bir firma arıyorsanız hizmetinizdeyiz. Sunduğumuz ürünlerin fiyatlarını öğrenmek için bizimle iletişime geçebilir, dekorasyonunu yaptığımız işletmelerin referanslarını görmek için ise internet sitemizin sağ üst köşesindeki “Dekorasyon” yazısına tıklayabilirsiniz. 

01 Mert Kebap Salonu Poliuretan Sandalye Ahsap Tablali Masa

01 Mert Kebap Salonu Poliuretan Sandalye Rattan Sandalye
01 Mert Tuzla Kebap Salonu Dekorasyon
01 Mert Kebap Dis Mekan Rattan Sandalye Ahsap Tablali Masa
01 Mert Kebap Dis Mekan Sandalye
01 Mert Kebap Salonu Poliuretan Sandalye