Mobilya sektörüne 2001 yılında giriş yapan Palmiye Koçak iç dekorasyon mamulleri üretmektedir.

17 yıllık sektör tecrübesini Aile Şirketi olarak piyasaya yansıtmaktadır. Kalite ve deneyim odaklı üretim vizyonunu 5500 m2 kapalı alana sahip altyapısı ile desteklemektedir.
Otel, restoran, cafe, pastane, okul, hastane, ofis ve ev olmak üzere çok sayıda alanda hizmet veren Palmiye Koçak çeşit konusunda mobilya sektörünün öncü firmalarından biri olduğunu 5.000’i aşkın çeşidi ile göstermektedir. Ürün çeşidi yurt dışına açılan Palmiye Koçak “Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu” coğrafyasında yaklaşık olarak ülke sayısı 50’yi geçen zzengin bir müşteri portföyüne sahiptir.
Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa başta olmak üzere ihracatını gerçekleştiren Palmiye Koçak, “Finlandiya, İsviçre, İrlanda, Avusturya, Yunanistan, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Nijerya, Kenya, Libya, Cezayir, Tunus, Suudi Arabistan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Kuveyt, Suriye, Dubai ve daha bir çok ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir.
İnsan odaklı yaklaşımları ile dikkat çeken firmanın günümüz teknoloji şartlarına göre en uygun yatırımları yaparak sektörün öncü firması haline gelme idealları gözz çarpıyor. Temel hedeflerden biri ‘sürdürülebilirlik’ olmak iken yenilikçi yaklaşımlarla modern yaşam alanları oluşturuyor.