Kıbrıs Merit Royal Hotel'in firmamızdan sipariş verdiği özel üretim kapitoneli sedirlerleri, chester koltukları, otel aksesuarları, restoran sandalyeleri, banket masaları, klasik ahşap sandalyeleri paketlenerek gönderim işlemi gerçekleştirilmiştir.

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren otel, cafe ve restoran tarzı mekanların mobilya ihtiyaçlarını cazip fiyatlar ve uygun gönderim koşullarıyla karşılıyoruz.

Ürünlerimiz kaliteli ve özenle paketlenerek zarar görmeden sizlere iş ortağı olduğumuz lojistik firmaları aracılığıyla gönderilmektedir. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

Kibris Merit Royal Hotel İhracat Yukleme Paketleme Sedir Pat Pat İstifleme Kibris Merit Royal Hotel İhracat Yuklemesi Kibris Merit Royal Hotel İhracat Tir Yukleme Kibris Merit Royal Hotel İhracat Tir Yukleme İstifleme

Oteller için farklı konseptler sunan firmamız kaliteyi ön planda tutarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek maksadıyla ürün çeşitlerini yeni trendler doğrultusunda yenilemektedir. Bu şekilde otellere, restoranlara ve cafelere modern sandalye, masa, koltuk ürünleri sunmaktayız. Projelerinizi bize ulaştırdığınız takdirde konusunda tecrübeli ekibimiz tarafından fiyatlandırma ve ürün temini yapılır.

Kibris Merit Royal Hotel İhracat Tir Yukleme Paketleme Kibris Merit Royal Hotel İhracat Yukleme Paketleme Kibris Merit Royal Hotel İhracat Yukleme Paketleme İstifleme