Arnavutlukta ihracat yaptığımız bazı şehirler : Tiran Dıraç AvlonyaMadritte bulunan Espranza cafenin masa ve sandalye ihracatı firmamızdan tarafından karşılanmıştır
Mattersburg şehrine masa ve sandalye ihracatımızı gerçekleştirdik.Yurt dışı ihracatında yılların verdiği tecrübe ile hizmetinizdeyiz
Brüksel de bulunan Class otelin masa, sandalye , koltuk, puf ve servant ihtiyaçları firmamızdan tarafından karşılanmıştır.İhracat esnasında ürünlerimiz zarar görmeyecek şekilde ambalajlanır.
Sofya'ya ilk ihracatımızı gerçekleştirdik.Hollanda'da bulunan Lodge hotel sandalye ihtiyacını firmamızdan temin etmiştir.
Yurt dışı ihracatlarımızın %50lik bölümünü avrupa ülkeleri oluşturmaktadır.Romanya termal otel lobi dekorasyonu, sandalye ve masa temini firmamızdan tarafından yapılmıştır.
STAR EVENT SAAL KASSEL DÜĞÜN SALONU ALMANYA Star Event Saal Düğün ve Toplantı Salonu, Mobilya İhtiyaçlarını Firmamızdan Temin Etti. İsveç Wasby te yerleşik Nordic Cafe sandalye,masa,berjer,koltuk ve tüm dekorasyon ürünlerini firmamızdan ithal etti.
Fransa Hotel ibis berjer ve sandalye ihtiyacını firmamızdan karşılaşmıştır.Zürih kentinde bulunan Zurich otel sandalye ve masa ürünlerini firmamızdan satın almıştır.
Yunanistan mobilya ihracatıMobilya sektörünün kalbi olan İtalya şehrine ilk ihracatımızı gerçekleştirdik.
Hotel Griff Junior berjer koltuk ürünlerinizi firmamızdan temin etmiştir.Ukrayna mobilya ihracatı
Dublin kentine bulunan lone hotel masa ve sandalye ihtiyaçlarını firmamızdan sağlamıştır.İngiltere Londra da yerleşik The Higland Restaurant sandalye,berjer,sedir ve masa gibi dekorasyon tamamlayıcı ürünlerini firmamızdan ithal etti.