Palmiye Koçak olarak yurt dışındaki işletmeleri kendi üretimimiz olan son kalite ürünler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu gönderimizde görebileceğiniz üzere Suudi Arabistan'da yerleşik World Furniture Saudi Company, mobilya ihtiyaçlarını firmamızdan temin etti. Firmaya ihraç ettiğimiz ürünleri şöyle sıralayabiliriz:

·         Sedirler

·         Klasik ahşap sandalyeler

·         Ahşap masalar

·         Ahşap ve metal masa ayakları

·         Werzalit tablalı masalar

·         Özel yapım servantlar

·         Yuvarlak banket masalar

·         Banket sandalyeler

·         Masa örtüleri

·         Sandalye kılıfları

·         Chester koltuklar

·         Ofis mobilyaları

·         Çeşitli mobilya aksesuar malzemeleri

Tüm ürünler özenli bir şekilde paketlendi ve alıcıya ulaştı. Palmiye Koçak olarak dünyanın dört bir yanındaki işletmeler mobilya ihtiyaçlarını bizden karşılamaktadır. Bu başarımız, kalite standartlarına verdiğimiz önem ve ürettiğimiz ürünlerin her daim arkasında olmamızdan kaynaklanıyor. Palmiye Koçak olarak sadece yurt içi değil yurt dışı projelerimizde de müşterilerimizle sürekli bir iletişim halinde bulunuyor, tüm ihtiyaç ve taleplerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Bu sayede, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunuyor, tüm süreç boyunca onların yanında olarak müşteri memnuniyetini garantiliyoruz. Firmamız satışını yaptığı ürünleri kendisi ürettiği için müşterilerimize kalite ve memnuniyet garantisi verebilmekteyiz. Ürünlerimiz, müşterilerimizin taleplerine bağlı olarak üretilmektedir. Ürünlerimizin üretimi sırasında estetikten dayanıklılığa tüm faktörler göz önünde bulundurulmaktadır. Bu sayede hem göze hitap eden hem de uzun ömürlü mobilyalar ortaya koymaktayız.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini arıyorsanız o zaman doğru adreste olduğunuzu gururla belirtmeliyiz. Zira, Palmiye Koçak olarak gerek tecrübemiz gerek müşterilerimiz ile iletişimimiz sayesinde size en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Dünyanın neresinde olursanız olun, Palmiye Koçak olarak kaliteyi ayağınıza getiriyoruz. Eğer önceden çalıştığımız projeler hakkında bilgi almak istiyorsanız, internet sitemizdeki referanslarımıza göz atabilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemizden imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görebilirsiniz. Başarı hikayemizin diğer kısımlarını da "blog" sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bizimle iş birliği yapmak ya da gerek firmamız gerek projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekoca.com

 

Suudi Arabistan World Furniture Banket Sandalyeleri Suudi Arabistan World Furniture İhracati Suudi Arabistan World Furniture İhracati Paketleme Suudi Arabistan World Furniture İhracati Tir Yukleme Suudi Arabistan World Furniture İhracati Tir Yukleme Paketleme Suudi Arabistan World Furniture İhracati Yukleme