Ankara’da faaliyet gösteren Tepehome Mobilya, tamamlayıcı malzeme temini için sektörün en iyilerinden olan Palmiye Koçak’ı tercih etti. Firmamız yıllardır çeşitli firma ve işletmelere mobilya imaları yapmakta olup, alanının en iyilerindendir. Bu noktada, satışını yaptığımız ürünlerin imalatını da kendimizin yaptığının altını çizerek ürünlerimizin kalitesi konusunda tüm müşterilerimize garanti verebileceğimizi belirtmekteyiz. Ürünlerimiz bizzat Palmiye Koçak kalitesine sahip olup sadece estetik açıdan değil aynı zamanda işlevsellik ve kullanışlılık açısından da öne çıkmaktadır. Tüm mobilyalarımızı üretirken de göze hitap etmelerini, kaliteli olmalarını, sağlam olmalarını ve kullanışlı olmalarını hedeflemekteyiz.

Palmiye Koçak olarak sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışı firmalara da tamamlayıcı malzeme, sandalye, masa, mobilya ve dekorasyon ürünleri göndermekteyiz.

Yıllardır istikrarlı bir şekilde müşteri sayımızı arttırmaya, ürün yelpazemizi ise genişletmeye devam etmekteyiz. Bu başarımızın arkasında yatan en temel etken de müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyata satma misyonumuzdur. Palmiye Koçak olarak hem ürettiğimiz ürünleri en iyi kalitede üretmeye çalışıyor hem de bu ürünleri en uygun fiyattan alıcıya ulaştırmayı hedefliyoruz. Ülkemizin dört bir yanına yaptığımız ürün satışları ile her türden işletmeyi Palmiye Koçak kalitesi ile buluşturmaya son hızla devam etmekteyiz.

Eğer siz de işletmenizin dekorasyonunu yaptırmak istiyorsanız, hizmetinizdeyiz. Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkındır süredir çalışmaktayız.

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak gerek yurt içi gerek yurt dışı işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı kalarak çalışmaya devam ediyoruz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com

 

 

Ankara Tepehome Mobilya Tamamlayıcı Malzeme Temini