Palmiye Koçak olarak ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki işletmelere ve kurumlara mobilya imal etmeye devam ediyoruz. Bu yazımızda görebileceğiniz üzere Ankara Esenboğa Havalimanı Teknik Bölümü, ofis dekorasyon ürünleri için sektörün en iyisi olan Palmiye Koçak ile çalışmayı tercih etti. Esenboğa Havalimanı’na satışını yaptığımız ürünler sandalye ve masa gibi temel ofis dekorasyon ürünleriydi. Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz üzere mobilyaların estetik bir görünüme sahip olması amaçlandı.

Palmiye Koçak olarak sadece tüm firmalara da sandalye, masa, mobilya ve dekorasyon ürünleri göndermekteyiz.

Yıllardır istikrarlı bir şekilde müşteri sayımızı arttırmaya, ürün yelpazemizi ise genişletmeye çalışıyoruz. Firmamızın başarısının arkasında yatan en temel sebep müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve en kaliteli ürünleri en uygun fiyata satma misyonumuzdur. Palmiye Koçak olarak hem ürettiğimiz ürünleri en iyi kalitede üretmeye çalışıyor hem de bu ürünleri en uygun fiyattan alıcıya ulaştırmayı hedefliyoruz. Ülkemizin dört bir yanına yaptığımız ürün satışları ile her türden işletmeyi Palmiye Koçak kalitesi ile buluşturmaya son hızla devam etmekteyiz. Esenboğa Havalimanı Teknik Bölümü’ne yaptığımız ofis dekorasyon ürünleri satışı sırasında da en kaliteli ve şık ürünleri müşterilerimize ulaştırmayı hedefledik. Ofislerde kullanılacak olan malzemelerin sağlam, konforlu ve kaliteli olması hem daha verimli bir iş ortamı yaratmak hem de çalışanların kendilerini rahat hissetmelerini sağlamak adına önemlidir. Bu sebeple ofis mobilyası satın alırken dikkatli olmak ve pek çok faktörü göz önünde bulundurmak gerekir.

Eğer siz de ofisinizi dekore etmek istiyorsanız, hizmetinizdeyiz. Palmiye Koçak olarak sektörde 17 yılı aşkındır süredir çalışmaktayız.

Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve sahip olduğumuz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız. Önceden çalıştığımız projeleri görmek için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemiz üzerinden imalatını ve satışını yaptığımız ürünlere erişebilir, bu ürünler hakkında genel bilgileri görebilirsiniz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ya da bizimle iş birliği yapmak için ise iletişim adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim adreslerimiz:

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

palmiyekocak.com

Ankara Esenboğa Havalimanı Teknik Bölümü Ofis Dekorasyon