Palmiye koçak olarak yirmi yıla yakındır pek çok firmaya ve işletmeye hizmet vermiş bulunmakta olup ürünlerimizin kalitesi ve uygun fiyatlı olmasıyla öne çıkmaktayız. Bu noktada, özellikle kafe sahiplerine, dekorasyona en az sundukları ürünlere gösterdikleri kadar özen göstermelerini öneriyoruz. Özellikle sektörde tecrübe edinmiş bir firma ile çalışmak dekorasyon işlerini pürüzsüz bir şekilde halletmenizi sağlayabilir. Sedef pastanelerinin Altunizade şubesi de sektörün en iyileriyle çalışmak için mobilya dekorasyon işlerini Palmiye Koçak’a yaptırdı. Pastaneye yapılan mobilya dekorasyon işler şu şekilde sıralanabilir:

·         Duvar ve kolon giydirmeler

·         Separatör

·         Sandalye

·         Masa

·         Pastane mobilyaları

·         Mermer masa

·         Döküm masa

·         Rattan masa

·         Rattan sandalye

·         Bahçe mobilyaları

·         Ahşap banko

·         Çeşitli pastane dekorasyon ürünleri

Söz konusu pastane ya da kafe gibi mekanlar olduğunda, müşteriler için mekânın dekorasyonu en az o mekânda alacakları hizmet kadar önemlidir. Zira, dekorasyon, bir yerde, mekânın temasını tamamlayan ve atmosferini oluşturan ana bileşenlerdendir. Altunizade Sedef Pastanesi gibi siz de mekanınızın şık bir dekorasyona sahip olmasını istiyorsanız doğru yolda olduğunuzu söylemeliyiz. Bir mekân, müşterilerini sadece sunduğu lezzetli ürünler ile değil aynı zamanda benzersiz tasarımınız ile de etkilemeli. Zira bir mekânın başarısının arkasında yatan en temel sebeplerden birisi de müşteri devamlılığıdır.

Aşağıdaki fotoğraflardan da görebileceğiniz üzere yaptığımız dekorasyon işi ile mekanda şıklık ve modernliği bir arada yakalamayı amaçladık. Aynı zamanda dekorasyon ürünlerinin rengi ile mekandaki diğer mobilyaların renk uyumu da dikkat ettiğimiz noktalardandı.

Palmiye Koçak olarak yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile hizmetinizdeyiz. Eğer siz de işletmeniz için en iyisin istiyor, bu sebeple de sektörün en iyileriyle çalışmak istiyorsanız size layık olduğunuz hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Önceden çalıştığımız projelerin referanslarını görmek için internet sitemizde yer alan “Referanslar” kısmına göz atabilirsinjiz. Bunun yanında, her türlü iş birliği talebi ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Palmiye Koçak olarak tüm işletmelerle karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

satis@palmiyekocak.com

+90 555 981 23 65

+90 216 427 75 58 (pbx)

 palmiyekocak.com