Palmiye Koçak

olarak sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir köşesine mobilya satışı yapmaktayız. Firmamızın çalıştığı ülkeler arasında çeşitli Amerika, Asya ve Afrika ülkeleri yer almaktadır. Ürün ihracatı yaptığımız Afrika ülkelerinden bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

Palmiye Koçak olarak Cezayir’in Ouzou ve Tlemcen şehirlerine otel dekorasyon ürünleri ihracatı gerçekleştirdik.

Fas’ın Kazablanka şehrinde yer alan Light Cafe’nin sandalye ve masa ihtiyacı yine Palmiye Koçak mobilya olarak tarafımızdan tedarik edilmiştir.

Firmamız, Libya’ya çeşitli mobilyaların ihracatını gerçekleştirmiştir.

Palmiye koçak mobilya ürünleri otel dekorasyonu için Kenya’da bulunan Sun City otel projesinde yerini almıştır.

Tominian ve Yanfolila şehirlerine mobilya ihracatı Palmiye Koçak tarafından gerçekleştirilmiştir.

Yurt dışı mobilya ihracatında en çok ürün ihraç eden ilk 100 firmadan biriyiz. İhracat yaptığımız ülkelerin arasında Moritanya da yer almaktadır.

Nijerya’ya masa, sandalye, berjer ve koltuk ihracatımızı gerçekleştirdik.

Yurt dışı mobilya ihracatı konusunda sahip olduğumuz 15 yıllık tecrübeyi Somali dahil olmak üzere pek çok Afrika ülkesine ürün ihraç ederek edindik.

 Sudan’da bulunan Kebar Otel’e masa ve sandalye ihracatımızı gerçekleştirdik.

 Tunus'a yönelik ihracat çalışmalarımıza hız verdik.

Görebileceğiniz üzere Palmiye Koçak olarak dünyanın dört bir yanındaki işletmeler ile çalışmaktayız. Bunun yanında, imal ettiğimiz ürünler yabancı pazarlarda da satılmakta, farklı ülkelerden alıcı bulmakta. Bu başarımızın müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ve ürettiğimiz ürünlerin en iyi kalite olması için çabalamamızdan kaynaklandığını düşünüyoruz.

Eğer siz de işletmeniz için en iyisini arıyorsanız o zaman doğru adreste olduğunuzu gururla belirtmeliyiz. Zira, Palmiye Koçak olarak gerek tecrübemiz gerek müşterilerimiz ile iletişimimiz sayesinde Afrika Ülkelerine Mobilya satışı en iyi şekilde yaptığımız gibi size de en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyoruz. Eğer önceden çalıştığımız ürünler hakkında bilgi almak istiyorsanız, internet sitemizdeki referanslarımıza göz atabilirsiniz. Bunun yanında, yine internet sitemizden imalatını ve satışını yaptığımız ürünleri görebilirsiniz. Başarı hikayemizin diğer kısımlarını da blog sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bizimle iş birliği yapmak ya da gerek firmamız gerek projelerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumsal firmalar ile karşılıklı güven ilkesine bağlı olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz.

cezayirCezayir Ouzou Tlemcen şehirlerine otel dekorasyon ürünleri ihracatı palmiye koçak mobilya tarafından gerçekleştirilmiştir.
 fasKazablanka da bulunan Light cafenin sandalye masa ihtiyaçı palmiye koçak mobily tarafından tedarik edilmiştir.
 libyaLibya mobilya ihracatı firmamız tarafından gerçekleştirilmiştir.
 kenyaPalmiye koçak mobilya ürünleri otel dekorasyonu için Kenyada bulunan sun city otel projesinde yerini almıştır.
 maliTominian Yanfolila şehirlerine mobilya ihracatı gerçekleştirdik.
 moritanyaYurt dışı mobilya ihracatında Dünyaki ilk 100 firmasından biriyiz.
 nijeryaNijeryaya masa, sandalye, berjer ve koltuk ihracatımızı gerçekleştirdik.
 somaliYurt dışı mobilya ihracatı konusunda 15 yıllık tecrübe.
 sudanSudanda bulunan Kebar otele masa ve sandalye ihracatımızı gerçekleştirdik.
 tunusTunus'a yönelik ihracat çalışmalarımıza hız verdik.