Ülkemizin en büyük indirim marketleri zincirlerinden biri olan A101, 11.000’in üzerinde mağazasıyla hizmet vermektedir. Palmiye Koçak,A101 Yeni Mağazacılık A.Ş’in genel merkezinde yer alan, çalışanların ve müşterilerin dinlenip vakit geçirmesi amacıyla yapılmış olan kafe konseptinin mobilya dekorasyon işlerini yapmıştır. Bu noktada firmamızın sahip olduğu tecrübe ile hem bir indirim marketleri zinciri olan A101’in genel temasıyla dekore edilecek olan kafe konseptinin temasını uyuşturmayı başardık. Firma için imal ettiğimiz ürünlerin hem müşterilerimizin taleplerini layıkıyla karşılaması hem de planlanan kafe konseptine her şekilde uyum sağlaması önemliydi. A101 genel merkezindeki kafe konsepti için sunduğumuz ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz:

·         Ahşap cafe sandalyeleri

·         Kare tablalı siyah ayaklı masalar

·         Tay tüyü kumaş döşemeli kolsuz sandalyeler

Hangi ürünlerin bize gelen talepleri karşılayacağına ve mağazanın temasına uyacağına karar verdikten sonra müşterimizin talepleri doğrultusunda en doğru ürünleri seçtik. Aşağıda resimlerini görebileceğiniz üzere seçtiğimiz mobilyaların sade ancak müşterilerin gözüne hitap edecek bir tasarımda olması önceliğimizdi. İndirim marketleri genelde tasarım olarak da sade olduğu için ortaya koyacağımız tasarımın göz yormayan, genel temaya ve atmosfere aykırı olmayan bir tasarım olması şarttı. Şık ahşap kafe sandalyelerikafe sandalyelerisiyah ayaklı masalar

Palmiye Koçak

yılların tecrübesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile kafe, restoran, ofis, otel gibi tüm işletmelere mobilya imal etmektedir. Bizim için en önemli olan şey müşterilerimizin talepleri ve onlara sunduğumuz hizmetlerden duydukları memnuniyettir. Eğer siz de işletmeniz için sektörün en iyisinden hizmet almak istiyorsanız Palmiye Koçak olarak hizmetinizdeyiz. Bizimle internet sitemizde bulabileceğiniz telefon numarasından iletişime geçebilir ve daha fazla detay alabilirsiniz. Kurumsal firmalarla karşılıklı güven ilkesiyle çalışmaya devam etmekteyiz. Bizi seçtiğiniz için teşekkürler.

A101 Cafe Sandalyesi Kare Tablali Masa Ahsap Cafe Sandalyesi
Kumas Kapli Oturum Yuzeyi Ahsap Cafe Sandalyesi Kare Masa

A101 Yeni Mağazacılık A.Ş