4 Set Yatak Odası Takımı Paketleme Yükleme ve Arabistan İhracatı yapıldı.

Palmiye koçak tarafından 4 Set Yatak Odası Takımı Paketleme Yükleme ve Arabistan İhracatı yapıldı.  Suudi Arabistan'da satışa sunulması için üretilen takımların üretimini kendimiz gerçekleştirdik; bu yılın sonuna kadar ihracatının tamamlanacağını düşündüğümüz yatak odası takımlarının şimdilik birinci ve ikinci ihracat yüklemeleri başarıyla gerçekleştirildi. Palmiye Koçak olarak ürünlerimizin sadece yurt içinde değil, yurt dışında da ilgi ve talep görmesi bizim için mutluluk verici.

Palmiye Koçak olarak amacımız her zaman müşterilerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirmek ve işletmelerini layık olduğu şekilde dekore etmelerinde onlara yardımcı olmak. Bu noktada kendi tasarladığımız ürünlerin de müşterilerimize ulaşması ve takdir toplaması bizim için fazlasıyla önemli. Elbette, ürünlerimizi üretirken dikkat ettiğimiz en önemli noktalar bu ürünlerin dayanıklı, şık ve bir o kadar da uygun olmasıdır. Suudi Arabistan’da satılmak üzere birinci ve ikinci ihracat yüklemesini yaptığımız ürünlerin de yurt dışındaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağına sonuna kadar inanıyoruz. Palmiye Koçak olarak dünyanın dört bir köşesine ürün ihracatı yapmaktayız. Bu başarımızın arkasında yatan şey ise daha önce de bahsettiğimiz gibi müşteri memnuniyetini ve müşterilerimizin taleplerini her zaman göz önünde bulundurmamız, ürünlerimizi ona göre tasarlamamızdır.

Eğer siz de restoran, kafe, büro, otel, okul ya da benzeri bir mekânın dekorasyonu için ürün almayı düşünüyorsanız doğru adrestesiniz.

Zira Palmiye Koçak olarak size en iyisini sunmayı amaçlıyoruz. Daha önce yaptığımız işleri diğer referanslarımıza göz atarak görebilirsiniz. Ürünlerimiz ve yaptığımız işler hakkında daha fazla bilgi almak için ise yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Satışını yaptığımız ürünleri ve bu ürünler hakkındaki detayları da yine internet sitemiz üzerinden görebilirsiniz. Bizimle çalıştığınız için teşekkür ederiz. Piyasanın en iyisi olarak yılların bize kazandırdığı tecrübe ile her zaman hizmetinizdeyiz.

İsteğinize göre yatak odası takımı ayarlıyoruz.

4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı
4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı
4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı
4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı
4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı
4 Set Yatak Odası Takımı Arabistan İhracatı